Gevonden cursussen en workshops (2)

Zoek bijeenkomsten

Wij trainen vrijwilligers en beroepskrachten binnen vrijwilligersorganisaties en bieden e-learning modules aan van partner organisaties. Hiermee dragen we bij aan het werkplezier, de motivatie en persoonlijke ontwikkeling van iedereen die zich inzet voor een ander. Krijg meer kennis, leer nieuwe vaardigheden, ontmoet collega's en wissel ervaringen uit. Zo wordt je inzet nog leuker en afwisselender!  

Wil je als organisatie kennis delen en een training aanbieden die interessant is voor  vrijwilligers? Of organiseert je organisatie cursussen en zijn er nog plaatsen over? Bied hier je cursus aan.

Zoek je iets anders? Wij kunnen helpen met zoeken of een passende scholing (laten) ontwerpen. Vrijwel alle thema's zijn mogelijk.


  • Basistraining Vrijwilligersco√∂rdinatie

    09.09.2020 | door Team Vrijwillig
    Het begeleiden en coördineren van vrijwilligers is een uitdagende taak binnen elke organisatie die met vrijwilligers werkt. Dit legt namelijk de basis voor een goede samenwerking, een passende taakopv... Lees meer
  • Masterclass Begeleiden

    05.11.2020 | door Team Vrijwillig
    Wat is eigenlijk het verschil tussen het aansturen van vrijwilligers en het aansturen van betaalde medewerkers? We gaan aan de slag met uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid, verloop, verschil... Lees meer