MASTERCLASS GESPREKSVOERING & COMMUNICATIE

Startdatum:
10.06.2021 09:00
Einddatum:
10.06.2021 12:30
Kosten deelname:
€ 125,00
Sluiting inschrijving:
03.06.2021 17:00
Beschrijving:
Je gaat actief aan de slag met het oefenen van diverse soorten gesprekken die je moet voeren met vrijwilligers. Zoals wervingsgesprekken, voortgangsgesprekken en eindgesprekken. Aan het eind van deze masterclass ben je in staat om gesprekken goed voor te bereiden, weet je hoe je structuur aanbrengt in een gesprek en verbinding maakt met je gesprekspartner, zodat je je gestelde doelen kunt behalen.
Er wordt gewerkt met diverse werkvormen, waarin de deelnemers actief kennis en vaardigheden opdoen. Tijdens de masterclass zal er ruimte zijn om onderling ervaringen uit te wisselen.
Natuurlijk houden wij ons aan de door de overheid opgestelde coronamaatregelen.

Trainer: Annelieke Bosdijk
Kosten: 125 euro per persoon

Kortingsmogelijkheden:
- Omdat Teamvrijwillig zich realiseert dat betaalde opleidingen voor minder draagkrachtige organisaties wellicht een te grote belasting is, bieden wij organisaties met een jaarbegroting van maximaal €25.000 per jaar 50% korting op de kosten van door ons aangeboden trainingen. Meld bij inschrijving bij de opmerkingen, dat je bij zo'n organisatie werkt, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de korting te kunnen regelen.
- Vanaf 2020 zijn wij gestart met een partnerprogramma. Onderdeel van dit programma is het recht op twee gratis trainingsactiviteiten voor een deelnemende organisatie. Wil je meer weten over dit partnerprogramma, neem dan contact op met Ruud Herder, directeur: r.herder@teamvrijwillig.nl
Aangeboden door:
Team Vrijwillig
Team Vrijwillig
Alkmaar