MASTERCLASS BEGELEIDEN

Startdatum:
Geen datum bekend
Einddatum:
Geen datum bekend
Kosten deelname:
€ 125,00
Sluiting inschrijving:
14.04.2021 17:00
Beschrijving:
Wat is eigenlijk het verschil tussen het aansturen van vrijwilligers en het aansturen van betaalde medewerkers? We gaan aan de slag met uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid, verloop, verschillen in motivatie, behoefte aan begeleiding, opleiding en ervaring. 
We gaan actief oefenen met diverse begeleidingsvormen en praktijksituaties.  Aan het eind van deze masterclass beschik je over de noodzakelijke handvatten om je medewerkers effectief te coachen.
Er wordt gewerkt met diverse werkvormen, waarin de deelnemers actief kennis en vaardigheden opdoen. Tijdens de masterclass zal er ruimte zijn om onderling ervaringen uit te wisselen.


Trainingsdata: Nog nader te bepalen
Trainer: Nader te bepalen
Kosten: 125 euro per persoon

Kortingsmogelijkheden:
- Omdat Team Vrijwillig zich realiseert dat betaalde opleidingen voor minder draagkrachtige organisaties een te grote belasting kunnen zijn, bieden wij organisaties met een jaarbegroting van maximaal €25.000 per jaar 50% korting op de kosten van door ons aangeboden trainingen. Meld bij inschrijving bij de opmerkingen, dat je bij zo'n organisatie werkt, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de korting te kunnen regelen.
- Vanaf 2020 zijn wij gestart wij met een partnerprogramma. Onderdeel van dit programma is het recht op twee gratis trainingsactiviteiten voor een deelnemende organisatie. Wil je meer weten over dit partnerprogramma, neem dan contact op met Ruud Herder, directeur: r.herder@teamvrijwillig.nl
Aangeboden door:
Team Vrijwillig
Team Vrijwillig
Alkmaar