Decorbouwer gezocht voor Oberon Theaterproducties

Plaats:
West (Alkmaar)
Categorie:
Klussen & techniek, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Decorbouwer gezocht voor Oberon Theaterproducties

Culturele boost aan de jeugd helpen geven?
Dynamische musicalvereniging Oberon Theaterproducties is op zoek naar een decorbouwer voor de jaarlijkse musicalproducties. Deze worden met veel enthousiasme door onze leden (9-21 jaar) uitgevoerd in theater de Vest in Alkmaar.

Wat verwachten wij van je?
Je bent een creatieve geest die in staat is een decor te ontwerpen en uit te voeren dat een geloofwaardige sfeer creëert voor het publiek. In samenspraak met productieleider en regisseur kom je tot ontwerp en ontwikkeling van de decors. Je bouwt, samen met een team handige vrijwilligers, op de zaterdagen van januari t/m juni aan het decor. Dit gebeurt op onze locatie in Alkmaar, direct naast de repetitieruimte aan de Olympiaweg 17.

Je maakt de planning en doet de calculatie. Je stuurt vrijwilligers aan die onder jouw leiding de bouw realiseren. Tijdens het bouwen zoek je praktische oplossingen voor onverwachte problemen.

Dit seizoen is door Corona anders dan normaal, en daarom zou je beschikbaar moeten zijn op de zaterdagen van januari tot en met juni. (In andere jaren is dat november t/m maart.)

Wat biedt Oberon jou?
Oberon biedt een enthousiaste, creatieve en inspirerende omgeving om samen met jonge mensen iets moois te maken. Als vereniging in ontwikkeling zijn we enorm blij met je inzet, kennis & ervaring. Je maakt het mede mogelijk dat jeugd zich kan ontwikkelen in zang, dans & drama. Uiteraard mag je ook komen kijken naar het resultaat; de geweldige musicalvoorstellingen.

Dus ben je superhandig, ‘n creatieve denker met technisch inzicht, communicatief, én heb je ervaring met decor- of standbouw? Dan ontmoeten we je heel graag. We maken graag een afspraak voor een zoomgesprek om eens kennis te maken!

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Ilonka is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Ilonka is eerder via deze website geholpen
Laat Ilonka weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Oberon Theaterproducties
Geplaatst door:
Profielfoto van Ilonka
95% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Ilonka is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Ilonka is eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig

Meer hulpvragen van Ilonka namens Oberon Theaterproducties

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  COORDINATOR KLEDING GEZOCHT VOOR OBERON West (Alkmaar) Klussen & techniek, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek