COORDINATOR KLEDING GEZOCHT VOOR OBERON

Plaats:
West (Alkmaar)
Categorie:
Klussen & techniek, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

COORDINATOR KLEDING GEZOCHT VOOR OBERON

Culturele boost aan de jeugd helpen geven?
Dynamische musicalvereniging Oberon Theaterproducties is op zoek naar een Coördinator Kleding voor de jaarlijkse musicalproducties. Deze worden met veel enthousiasme door onze leden (9-21 jaar) uitgevoerd in theater de Vest in Alkmaar.

Wat verwachten wij van je?
Je bent een creatieve geest die in staat is de kostuums te bedenken en uit te voeren zodat alle personages een geloofwaardige sfeer uitstralen voor het publiek. In samenspraak met productieleider en regisseur kom je tot ontwerp en ontwikkeling van de kostuums. Je hebt regelmatig overleg met het Artistieke Team om te kijken wat er op voorraad is en of dat gebruikt kan worden. Verder ben je ook aanwezig tijdens de doorlopen om kleding door te passen en te kijken of er nog dingen ontbreken. Dit gebeurt op onze locatie in Alkmaar, direct naast de repetitieruimte aan de Olympiaweg 17.

Je maakt de planning en een begroting. Je stuurt eventueel vrijwilligers aan die onder jouw leiding de kostuums samenstellen en maken. Je bent flexibel en creatief in het vinden van oplossingen van onverwachte problemen.

Wat biedt Oberon jou?
Oberon biedt een enthousiaste, creatieve en inspirerende omgeving om samen met jonge mensen iets moois te maken. Als vereniging in ontwikkeling zijn we enorm blij met je inzet, kennis & ervaring. Je maakt het mede mogelijk dat jeugd zich kan ontwikkelen in zang, dans & drama. Uiteraard mag je ook komen kijken naar het resultaat; de geweldige musicalvoorstellingen.

Dus houd je van theater, ben je in staat om mooie kostuums samen te stellen en vind je het leuk om met jonge enthousiaste mensen te werken? Dan ontmoeten we je heel graag. We maken graag een afspraak voor een zoomgesprek om eens kennis te maken!

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Ilonka is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Ilonka is eerder via deze website geholpen
Laat Ilonka weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Oberon Theaterproducties
Geplaatst door:
Profielfoto van Ilonka
95% profielsterkte
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Ilonka is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Ilonka is eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig

Meer hulpvragen van Ilonka namens Oberon Theaterproducties

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Decorbouwer gezocht voor Oberon Theaterproducties West (Alkmaar) Klussen & techniek, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek