Vrijwilliger bij Scouting, heb jij het in je?

Vrijwilliger bij Scouting, heb jij het in je?

Plaats:
Alkmaar
Categorie:
Klussen & techniek, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Van de ruim 110.000 leden van Scouting in Nederland zijn ruim 30.000 vrijwilligers de drijvende kracht achter plezier, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding voor kinderen en jongeren in de leeftijd tussen de 5 en 18.

Bij Scouting Graaf Daron in Alkmaar zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zowel leidinggevenden bij de speltakken als ondersteunende vrijwilligers. Samen met alle vrijwilligers zorgen we ervoor dat onze vereniging zo goed mogelijk draait, dat onze accommodatie goed onderhouden is en dat al onze leden een leuke tijd hebben.

Ben je bereid een bijdrage te leveren? Dat kan van alles zijn, van speltakleiding tot chef houthakken. Ben je goed in het koken voor grote groepen? Top! Jou moeten we hebben!

Specifiek zijn we op zoek naar beverleiding en overige ondersteunende vrijwilligers. Bevers zijn de jongste speltak binnen Scouting in Nederland; bevers zijn 5 tot 7 jaar oud en staan aan het begin van hun Scouting carrière. Ze zijn vooral bezig met basis Scoutingactiviteiten, spelletjes, knutselen, krijten en ze hebben vooral veel plezier. Beverleiding zijn kost 4 tot 5 uur per week, waarvan ongeveer 3 uur op zaterdag. De overige uren zijn vrij in te vullen in de week. Je taken bestaan uit het organiseren en uitvoeren van wekelijkse activiteiten en het jaarlijkse zomerkamp. Omdat je met kinderen aan de slag gaat is een VOG overleggen geen probleem, je bent bereid je voor deze vrijwilligersfunctie in te zetten en verder te ontwikkelen.

Ondersteunende vrijwilligers helpen met het onderhoud van ons gebouw of ondersteunen bij grote activiteiten. Afhankelijk van de hoeveelheid werk ben je 2 à 3 uur per maand bezig met werkzaamheden.

Ben je benieuwd of je kan helpen?

Interesse? Mooi! Neem contact met ons op via een bericht.

Tot snel!

  • De hulpvraag van Hylke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
Laat Hylke weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Scouting Graaf Daron
Geplaatst door:
Profielfoto van Hylke
75% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Hylke
  • De hulpvraag van Hylke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
Tijdsbesteding:
regelmatig