Medwerk(st)er communicatie

Medwerk(st)er communicatie

Plaats:
Alkmaar
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Digitaal & IT
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Stadspark Oudorperhout is het natuurgebied gelegen tussen de Hoornsevaart en de Munnikenweg in Oudorp. Stichting Oudorperhout bestaat sinds 2011. Ons doel is om de natuur in het stadspark te verzorgen, de aandacht voor cultuurhistorische elementen te vergroten, het agrarische karakter in dit unieke gebied te helpen behouden en om de recreatieve mogelijkheden van het park te benutten.
Hiertoe organiseren wij excursies, evenementen en andere activiteiten voor de verschillende gebruikers. Ook voeren we overleg met diverse partijen in de omgeving, waaronder de gemeente Alkmaar en uitvoerende organisaties om onze doelen te bereiken.
We krijgen financiële steun van momenteel 120 donateurs. Overige inkomsten verkrijgen wij uit het geven van excursies (gratis voor donateurs) en andere activiteiten voor geïnteresseerde niet-donateurs.
Wij willen de band met onze donateurs en andere doelgroepen de komende jaren verder versterken, onder andere door meer gericht en planmatig gebruik te maken van onze communicatiekanalen zoals social media, onze website, onze nieuwsbrief, lokale media en gerichte e-mailberichten.

Daarom zijn wij op zoek naar een
Medewerk(st)er communicatie

Je taken zullen voornamelijk bestaan uit het actief verzamelen, opstellen en plaatsen van relevante berichten op onze website, in de periodiek te publiceren nieuwsbrief en in andere media (bijvoorbeeld Oudorpertijden, de krant en wenskaarten). Dat doe je in samenwerking met de andere medewerk(st)ers en door ze waar nodig aan te sturen. Je zult voornamelijk samenwerken met onze andere medewerkster communicatie, die primair de social media verzorgt.

Ben jij iemand die:
• Het leuk vindt om ons lezerspubliek regelmatig en planmatig te voorzien van nieuwe en relevante informatie over de Oudorperhout en de activiteiten die er plaats vinden en proactief op zoek gaat naar die informatie (content);
• De nieuwsberichten voor de diverse kanalen (o.a. social media, website, nieuwsbrief en lokale media) op elkaar af wil stemmen;
• samen met het bestuur en medewerkers van de stichting op een creatieve wijze inhoudelijk wil werken aan nieuwsbrieven, blogs, posts en andere aankondigingen;
• Het leuk vindt om een klein team van medewerkers aan te sturen en te begeleiden;

Daarnaast zouden we het erg fijn vinden als je:
• Met ons mee wilt denken over hoe we de communicatie naar de donateurs en de diverse doelgroepen kunnen verbeteren (communicatieplan);
• Ervaring hebt in het onderhouden van websites (Wordpress);
• Ervaring hebt in het gebruik van nieuwsbriefplatforms zoals Laposta en
• 1 tot 3 uur per week beschikbaar bent om je functie uit te voeren.

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie en prettige samenwerking met andere gemotiveerde vrijwilligers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Iedereen binnen de Stichting Oudorperhout werkt als vrijwilliger. Eén van onze doelstellingen is jonge mensen te interesseren voor de natuur en cultuur in de Oudorperhout. Daarom nodigen we met name jonge mensen uit om te reageren op deze functie.

  • De hulpvraag van Annet is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Annet is eerder via deze website geholpen
Laat Annet weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Oudorperhout
Geplaatst door:
Profielfoto van Annet
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Annet
  • De hulpvraag van Annet is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Annet is eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig