Administratie vrijwilliger

Administratie vrijwilliger

Tijdsbesteding:
soms
Plaats:
Alkmaar
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Digitaal & IT
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

Zoek jij een leuke vrijwilligersfunctie waarin je met je administratieve talenten het verschil kan maken? Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen! Voor de versterking van ons enthousiaste team in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar meerdere:
Administratie vrijwilligers
Wat doe je?
Rondom het aanvragen en uitgeven van de babystartpakketten komen heel wat administratieve werkzaamheden kijken. Het ene moment beantwoord je inkomende mails. Het andere moment ben je bezig aanvragen voor babystartpakketten te beoordelen en neem je deze in behandeling. Verder registreer je uitgaande pakketten, beantwoord je de telefoon en maak je etiketten klaar voor de verzending van de babystartpakketten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die minimaal 2 dagdelen per week in ons sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard kunnen werken. Je hebt ervaring met administratieve taken, werkt nauwkeurig, bent proactief en je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Daarnaast ben je handig met computers, denk hierbij aan Outlook, Excel en een CRM-systeem (klantrelatiebestand).

Wat krijg je ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en ben je van harte welkom op de jaarlijkse BBQ met alle vrijwilligers!


Dit kan ook een mooie kans zijn voor mensen die geen (betaalde) baan hebben en de stap naar een betaalde baan willen verkleinen.
Wie zijn wij?
Dagelijks worden er 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.


Bij de stichting werken meer dan 300 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.
Interesse?
Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Je kunt je aanmelden via onderstaande ‘solliciteer’ button. Als je vragen hebt kun je deze stellen aan Team Recruitment.
Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op [website verborgen]/ voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

  • De hulpvraag van Team Recruitment is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Team Recruitment is eerder via deze website geholpen
  • Team Recruitment heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Team Recruitment weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Administratie vrijwilliger" van Team Recruitment.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Teamvrijwillig deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De hulpvraag van Team Recruitment is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Team Recruitment is eerder via deze website geholpen
  • Team Recruitment heeft één aanbeveling ontvangen

Meer hulpvragen van Team Recruitment namens Stichting Babyspullen

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Inpak vrijwilliger Alkmaar Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Sorteervrijwilliger Alkmaar Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Facilitair Medewerker Alkmaar Klussen & techniek, Toezicht & beheer
  Accountmanager Alkmaar Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie
  Vlogger Alkmaar Marketing, communicatie & PR, Creatief & muziek, Digitaal & IT
  Fotograaf Alkmaar Marketing, communicatie & PR, Creatief & muziek
  Content creator Alkmaar Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek
  Regio vrijwilligers Alkmaar Gastvrouw / -heer, Marketing, communicatie & PR, Erop uit
  IT Vrijwilliger (Salesforce) Alkmaar Digitaal & IT
  ICT vrijwilliger Alkmaar Digitaal & IT
Vorige 1 2