Home-Start zoekt maatjes voor gezinnen

Home-Start zoekt maatjes voor gezinnen

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Bergen (NH.)
Categorie:
Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's
Tip anderen via:

Home-Start is een project van Humanitas gericht op gezinnen die even tijdelijke een steuntje in de rug nodig hebben. Onze vrijwilligers bieden gezinnen ondersteuning bij de opvoeding, praktische hulp en een luisterend oor. De Home-Start vrijwilligers gaan wekelijks (maximaal een jaar) bij gezinnen op bezoek met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. De gezinnen geven zelf aan waar ze steun bij kunnen gebruiken.

Wil jij als ouder die andere ouder tot steun zijn? Wij zoeken vrijwilligers die nét even dat extra steuntje in de rug willen geven aan gezinnen in Bergen en Egmond. Wij zoeken mensen met opvoedervaring, enthousiast, die goed kunnen luisteren en bereid zijn om een aantal uren per week een gezin te ondersteunen.

Vrijwilligers ontvangen naast de Home-Start training doorlopend ondersteuning van een ervaren coördinator. Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen met coachende gesprekstechnieken. Zinvol werk met veel waardering. Reiskosten worden vergoed.

Vrijwilliger Astrid: “Van elk gezin leer ik wat en krijg ik er veel voldoening en energie voor terug. Daarnaast werk ik in een fantastisch team met vrijwilligers en coördinatoren.”
Wil je een oriënterend gesprek om te ontdekken wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn? Aarzel niet om contact op te nemen met ons, we vertellen je er graag meer over.

Neem contact op met Willemijn

  • De hulpvraag van Willemijn is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
Laat Willemijn weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Home-Start zoekt maatjes voor gezinnen" van Willemijn.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Teamvrijwillig deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Humanitas Home Start
Geplaatst door:
Profielfoto van Willemijn
65% profielsterkte
  • De hulpvraag van Willemijn is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig