Annemieke Ria Henriette Jolanda En Willemijn - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 25 januari 2016

Plaats:
Overdie (Alkmaar)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Wat ontzettend fijn dat je jouw tijd en energie wilt inzetten voor een ander! Humanitas Noord-Kennemerland heeft verschillende vrijwilligersvacatures die jou wellicht aanspreken. We hebben diverse projecten binnen het thema Opvoeden en Opgroeien, waarbij jij als vrijwilliger een aantal uren per week ondersteuning biedt in een gezin.
Als vrijwilliger van Home-Start ondersteun je een gezin die tijdelijk wat extra hulp of een luisterend oor kan gebruiken, bij Schoolwijs helpt je een ouder in 20 weken om meer betrokken te zijn bij de school van zijn/haar kind, bij de Voorleesexpres kom je 20 weken voorlezen voor de kinderen. We gaan graag met je in gesprek of een van deze vacatures je aanspreekt.
Via onze website kun je al meer informatie vinden over de verschillende projecten via www.humanitas.nl/noord-kennemerland. Als vrijwilliger bij Humanitas bieden we je een voorbereidende training aan en ondersteunen we jou verder door het organiseren van terugkombijeenkomsten, themabijeenkomsten en bieden wij persoonlijk contact. We verwelkomen jou graag binnen ons team!
Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar 072-540 1800 of direct contact opnemen met of mailen naar home-start.nkl@humanitas.nl

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
 • Annemieke Ria Henriette Jolanda En Willemijn is eerder via deze website geholpen
 • Annemieke Ria Henriette Jolanda En Willemijn heeft 2 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Jacintha

  Aanbeveling van: Jacintha

  Ontvangen op: 25-10-2021
  Het gesprek in de Zuidoost Beemster was een fijne locatie. Aan het einde vh gesprek werd duidelijk wat de hulpvraag was. Ik kon mijn ervaring als leerkracht én moeder goed gebruiken . De bijbehorende cursus kon ik mede daardoor versneld volgen. Er werden vervolgens afspraken gemaakt en ik zou gebeld worden. Vriendelijke groeten Jacintha
Annemieke Ria Henriette Jolanda En Willemijn
95% profielsterkte
Aangesloten bij:
Humanitas
Humanitas
Nederland, Amsterdam