Judith - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 20 mrt. 2017

Plaats:
Egmond-Binnen (Bergen (NH.))
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
In maart 2018 ben ik gestart als vrijwilligster en heb het werk altijd met heel veel plezier en voldoening naast mijn betaalde baan gedaan.

In oktober 2021 kreeg ik de kans om als coördinator aan de slag te gaan en dat doe ik nu nog steeds samen met Monique Krom.

Het samenwerken met alle vrijwilligers en medewerkers ervaar ik als heel bijzonder omdat de mensen het werk met hun hart doen. Dat geeft een hele fijne dynamiek.
Mijn ervaring:
De visie is om 'tHuis Lioba zo veel mogelijk terug te geven aan de vrijwilligers, natuurlijk binnen de afgesproken kaders. Als je een kwaliteit of vaardigheid hebt die je op gepaste wijze kunt inzetten tijdens je vrijwilligerswerk dan wordt dat gezien als een meerwaarde.

What you give is what you get !

Wat je geeft is wat je krijgt en zo is het ook.
Zoveel dankbaarheid en mooie momenten die je opdoet met de gasten en ook met de vrijwilligers is onbetaalbaar en kan veel voldoening en diepgang geven.

De coördinatoren voeren de intakegesprekken en geven ondersteuning aan de gasten en vrijwilligers. Daarnaast houden zij zich bezig met organisatorische zaken.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
 • Judith is eerder via deze website geholpen
 • Judith heeft 2 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Kaat

  Aanbeveling van: Kaat

  Ontvangen op: 23-11-2023
  Ik ben heel blij met m’n vrijwilligerswerk bij thuis Lioba. Ik werd goed ingewerkt en de begeleiding is top. Alle gasten zijn leuk gevarieerd en gezellig; heel fijn om iets voor ze te kunnen doen.
 • Profielfoto van Anita

  Aanbeveling van: Anita

  Ontvangen op: 12-07-2023
  Al tijdens de eerste kennismaking werd ik enthousiast gemaakt door Judith en de andere vrijwilligers. Ik had direct een goede indruk. Gelukkig was dit wederzijds. Ik heb mijn 1e dagdeel inmiddels mee gedraaid en vond het hartverwarmend in het Liobahuis. Wordt vervolgd.
Judith
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
'tHuis Lioba
'tHuis Lioba
Egmond-Binnen